Categorieën
Over VOLG

Klantenreacties

Bijna elke dag komen er reacties, verhalen van klanten en vragen binnen. Enkele daarvan vindt u hier:


Ha Erik,

Bedankt voor het mailtje…. Leuk hoor dat boek ‘Volg’. ‘k ben a.h.oefenen…hond vindt het erg leuk en ik ook…


Hallo hondtraining.com,

ruim een jaar geleden hebben wij een Bullmastiff uit het asiel gehaald.
Deze hond had een geschiedenis van 3 jaar zware verwaarlozing zonder opvoeding.
Toen ze bij ons kwam snapte ze de term “zit” nog niet eens.
Met de tips en adviezen uit uw boek hebben we haar nog veel kunnen leren, en is het een schat van een gehoorzame hond.

onlangs las ik op internet een artikel van tros radar.
ik kan me totaal niet vinden in de negatieve uitlatingen op dat forum. Ik ben zeer tevreden met uw boek en de resultaten die ik ermee heb berijkt.

M.v.g.

Sander Looijenga
Stiens


Aan Eric Mulder

Het boek vinden we duidelijk en er wordt vanuit meerdere kanten bekeken hoe je je eigen hond het beste kan opvoeden.

Bedankt.
Vriendelijke groet fam. Slager


Ik vind het een geweldig boek; duidelijk helder, goede voorbeelden en het werkboek er bij vind ik ook uniek! Vaak denk je geen vooruitgang te zien terwijl hij er wel is, of je denkt dat het wel aardig de goede kant op gaat en blijk je ‘stil’ te staan. Ik ben erg blij met het boek, heb een hond uit een spaans asiel (gered van een vreselijk leven door een hele goede stichting) die welliswaar geen pup is maar wel de basis moet leren. Ik heb altijd honden gehad maar met een pup ‘werken’ is heel anders dan een volwassen hond ook al zijn de leermethoden en basisprincipes hetzelfde; door de achtergrond van de hond (en het karakter dat bij iedere hond anders is en op latere leeftijd al meer gevormd is) is het toch moeilijker daarom heb ik bij het zien van uw boek besloten er toch geld voor uit te geven in het belang van de hond en mijzelf. Door mijn grotere zelfvertrouwen dankzij het boek (= weten wat je doet en waarom, zeker bij deze hond) merkt mijn hond dat hij op me kan bouwen en vindt hij het leuk om dingen te leren. Door de vooruitgang groeit mijn zelfvertrouwen wat weer effect heeft op de hond; kortom we zitten dankzij uw boek en werkboek in de juiste ‘cirkel’. M.i. heeft u ‘het gat in de markt’ gevonden en wens u succes met uw boek en alle plannen die u nog heeft voor een ander boek of uitdenken van leermethoden.

Met vriendelijke groet,
Jeannette Warbout te Barendrecht


Geachte heer Mulder

Het boek was een succes, namelijk ik heb het in 1 keer uitgelezen, zeer interessant. Ik heb het boek als voorbereiding gekocht op de aanschaf van een hond dus helaas kan ik nog niet over de voorruitgang meepraten. Maar zodra het zover is, heb ik een heel goed handboek gekocht.

Met vriendelijke groet,
M.D.Verdouw


Beste erik,

Ik heb inderdaad het boek naar tevredenheid gekregen.Volgens mij is het een duidelijk te gebruiken boek,kan alleen nog niet oordelen of het werkt.Krijg mijn pup pas over 4 weken,
Wordt vervolgd…
mvg erwin janssen


Beste Erik,

Alles gegevens kloppen!!!!

Maar toch mijn complimenten het boek is duidelijk beschreven en goed uitvoerbaar, mijn pup is 12 weken en heeft al veel geleerd.
We gaan door en bedankt,

M.V.G Ida van de Vliert


Beste Erik,

het is heel laat dat ik u een antwoord stuur, om de eenvoudige reden dat ik toen in 2007 toen ik uw boek kocht, niet kon antwoorden. Ik had uw boek besteld omdat ik een specifiek hondenprobleem had, maar dat was onvoldoende om het hele boek te beoordelen. Nu ik zelf zover ben dat er een puppietje bijkomt in huis, verslind ik uw boek, echt waar! Ik vind er een schat aan informatie in terug, dingen die ik in andere werken niet terugvind.
Ik vind uw boek heel nuttig, heel informatief en to the point en heel overzichtelijk. Laat mij toe u proficiat te wensen en als ik een probleem heb, waar ik geen weg mee kan, dan hoort u terug van mij.


Hartelijk dank en nog veel succes!
Aline


Beste Erik,

Bijgaand wat fotootjes van Noah.
We zijn heel tevreden over de resultaten die we behalen met Volg!
Veel commentaar dat Noah en ik kregen toen hij net thuis was: ‘Een Husky?! Maar meid, die kun je niet loslaten.’
Zie je hem braaf los blijven liggen? Mijn husky komt maar wat graag ‘hier’ 😉
Noah is nu vijf maanden oud en kent alle commando’s in Spaans èn Nederlands!

Groetjes Inge,
Een pootje.. en de andere.. Noah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *